Русский
1 an în urmă
Mobilă birou design modern

Pentru a lucra eficient în echipă, este important să organizați în mod corespunzător spațiul de birou. Performanța colectivului depinde de funcționalitatea încăperii. Prin urmare, designerii aleg mobilierul, proiectează iluminatul și alte elemente în funcție de nevoile fiecărui departament al companiei.

În designul interior, următoarele stiluri rămân relevante și în prezent:


  • Interpretarea scandinavă a minimalismului

Caracteristica principală a acestui stil constă în decorul sobru, lipsa detaliilor inutile și predominanța unei palete de culori naturale. Accentele strălucitoare sunt de obicei puține și au rolul de a evidenția paleta principală de nuanțe.

Pentru birou, se alege mobilier din lemn de esență deschisă, iar pentru seturile moi, se preferă tapițeria din materiale textile naturale.



  • Hi-Tech

Principalul aspect al acestui stil constă în siluetele geometrice precise ale obiectelor. Mobilierul trebuie să fie sobru și ergonomic, fabricat din plastic, metal și sticlă. Culorile predominante sunt alb, negru și argintiu.

Într-un birou cu stil hi-tech, sunt potrivite mese moderne transformabile, elemente modulare pliabile. Scaunele și fotoliile sunt din metal cromat strălucitor și tapițerie din piele.



  • Eco-design

În designul interior, se utilizează materiale naturale precum lemnul, piatra și sticla, precum și țesături naturale. Finisajele trebuie să fie în tonuri calme. Este bine ca încăperea să fie spațioasă, cu ferestre mari, care permit o iluminare naturală maximă.

Mobilierul cu siluete stricte, cum ar fi rafturile, mesele și scaunele, formează atmosfera de afaceri a biroului. Ceea ce distinge stilul eco sunt obiectele de design sau obiectele de artă fabricate din materiale reciclate. Plantele de interior adaugă confort și atmosferă în încăpere.



  • Loft

Birourile cu tavan înalt și ferestre uriașe sunt amplasate în foste spații industriale sau reproduc artificial o atmosferă brută. Loftul este caracterizat de grinzi de lemn aspre, pereți de cărămidă și beton, conducte și cabluri aparente. Uneori, suprafețele sunt intenționat îmbătrânite.



Principalele culori ale designului industrial-urban sunt maro, teracotă, gri, alb și negru. Mobilierul este predominant deschis: în loft, veți întâlni dulapuri fără uși, numeroase rafturi și etajere. Nu este necesar ca toate obiectele să se potrivească între ele.

DISTRIBUIE PE: