Русский
9 luni în urmă
Ce este în tendințe acum în designul interior?

În 2023, în designul interior de birou, se încurajează minimalismul și funcționalitatea. Iată câteva tendințe actuale:

  • Planificare deschisă. Un birou modern este un spațiu liber, aproape fără pereți. Săli spațioase pot fi echipate cel mai bine cu mese ovale sau dreptunghiulare, care pot fi utilizate pentru lucrul la calculator și pentru ținerea ședințelor.
  • Iluminare naturală. Paravanele de sticlă și ferestrele panoramice permit maximizarea luminii naturale și crearea unei atmosfere plăcute în birou.
  • Plante vii. Verdele în ghivece, jardiniere sau peretele verde (fitostena) - elemente naturale în interior. Plantele de interior împodobesc spațiul, îmbunătățesc calitatea aerului și chiar ajută angajații să reducă stresul.
  • Mobilier ergonomic. Diverse sisteme modulare, mese reglabile, scaune pe rotile, jaluzele glisante și alte soluții tehnologice ajută la transformarea fiecărui loc de muncă într-unul confortabil și permit utilizarea spațiului în diverse scopuri.
  • Nuanțe intense. Accentele strălucitoare în decor vor ridica dispoziția, vor aduce un val de energie și vor inspira creativitatea. Soluții cromatice neobișnuite (mobilier, lucrări de artă pe pereți etc.) vor da viață interiorului minimalist și îi vor adăuga biroului dumneavoastră o notă de individualitate.
  • Zone de lounge. Astăzi, companiile se străduiesc să amenajeze nu doar spații de lucru, ci și zone de relaxare și socializare pentru angajați.
  • Inovații tehnologice. Standuri interactive, perete video, sisteme "birou inteligent" ajută la îmbunătățirea productivității și comunicării între colegi.
  • Sustenabilitate și protecția mediului. "Birourile verzi" sunt în tendință, în care se ia în considerare reducerea consumului de resurse și impactul negativ asupra mediului înconjurător.

Masă de birou cu separator

Sursa: https://cezomobila.md



Dacă sunteți interesat de amenajarea interiorului, vă recomandăm să apelați la specialiști, cum ar fi Cezomobila. Profesioniștii vor dezvolta un design de birou luând în considerare tendințele actuale, care vor face spațiul atractiv pentru angajați.

DISTRIBUIE PE: