Comanda și livrare

Livrare

 1. Livrarea pe teritoriul or. Chișinău este gratuită.
 2. Livrarea în suburbii și pe teritoriul Republicii Moldova (este negociat separat).
 3. Livrarea se efectuează de luni pînă sîmbăta între orele 10:00 – 20:00.
 4. Curierul vă va contacta cu 60 de minute pînă la livrarea produsului.
 5. Livrarea se efectuează până la scara blocului de locuit, ridicarea și montarea nu intră în costul livrării.
 6. Produsul este livrat asamblat sau în ambalajul original (dezasamblat). Detaliile se coordonează la efectuarea comenzii.
 7. În serviciul curierului nu intră montarea, instalarea, ridicarea produsului, demonstrarea caracteristicilor produsului și explicarea metodelor de exploatare a acestuia.
   

Notă:

 • În condiții excepționale „Cezomobila.md”, are dreptul de a modifica termenul de livrare, anunțând în prealabil cumpărătorul.
 • Precizăm faptul  că cumpărătorul trebuie să verifice lipsa defectelor la exterior a produselor la momentul livrării. Semnătura pusă în certificat de garanție atestă faptul că nu aveți pretenții față de produs și vânzător.
 • În cazul în care produsul este la comandă, trebuie efectuată achitarea în avans prealabilă cu semnarea contractului de colaborare. Odată ce din careva motive a-ti decis să nu procurați produsul avansul nu se restituie și produsul rămâne vânzătorului.
 • Livrarea produselor ce depășește valoarea de 20 kg se efectuează până la scară sau porțile casei. Ridicarea produselor de dimensiuni mari la etaj sau livrarea directă la domiciliu poate fi făcută la dorința clientului contra plată.
 • Prețul minimal pentru ridicarea unui produs de dimensiuni mari sau ce depășește valoarea  de 20 kg, pe scări, pînă la etajul 3 (inclusiv) constituie 100 lei. În lipsa ascensorului sau dacă acesta e nefuncțional, atunci se achită 100 lei plus 20 lei pentru fiecare etaj.
 • În cazul în care produsul a fost transportat de cumpărător și nu s-au păstrat condițiile necesare, vânzătorul nu duce răspundere pentru defectele și uzurile efectuate în timpul transportării.